kozijnpro

Kozijnen en Deuren

 • EEN LICHT HUIS
  EEN LICHT HUIS als bij toverslag
 • MOOIE RAMEN
  MOOIE RAMEN voor een perfect huis
 • BESTE PRIJS
  BESTE PRIJS van heel Nederland

Diensten

professional services

Demontage

Voordat uw nieuwe ramen worden geplaatst, verwijdert ons installatieteam eerst zorgvuldig uw oude ramen (voor zover aanwezig) of deze nu van hout, aluminium of PVC zijn gemaakt.

Plaatsing

Een juiste montage van ramen is zeer belangrijk zodat u deze op eenvoudige wijze kunt onderhouden. Het is belangrijk dat de ramen goed worden afgesteld en stevig aan de muur worden verankerd. Dit voorkomt ontzetting en kromtrekking van het raamprofiel. We hebben de beste installateurs in dienst en zij zorgen dat u uw nieuwe ramen en deuren probleemloos kunt openen en sluiten.

Het werk begint met de montage van het raamwerk in de raamuitsparing. Het raamwerk wordt bevestigd met bouten, waterpas gemaakt en vervolgens vastgezet. Daarna kan het glas in het raamwerk worden gezet en dan kunnen de kozijnen worden afgehangen. Na het inzetten van het glas worden de venstervleugels afgesteld. Als laatste worden de spleten rond de ramen en muren opgevuld met schuim.

Verwijdering

U  heeft uw oude ramen niet meer nodig nadat uw nieuwe ramen zijn geplaatst. Onze installateurs kunnen uw oude ramen en kozijnen verwijderen en afvoeren. Dat betekent voor u een zorg minder. We vermelden er wel bij dat er aan deze service kosten zijn verbonden.

Kwaliteitshandvest

 1. Gratis gedetailleerde en vrijblijvende offerte
 2. Er kan een specificatie van de gebruikte producten worden gemaakt. Deze wordt zo spoedig mogelijk aan u verstrekt zodat de installatie geen vertraging oploopt.
 3. Tijdsplanning van het werk- de handelingsbevoegde uitvoerder stemt in met het overeengekomen tijdschema door het zetten van zijn handtekening.
 4. Opmeting. De aannemer zorgt voor het ontwerp, constructie, installatie en de eventuele follow-up met betrekking tot de klantenservice.
 5. Schoonmaak werkplaats. De uitvoerder zal extra aandacht besteden aan de veiligheid van de werkplaats en risico’s voorkomen zowel op als rondom de werkplaats. Hij ziet er ook op toe dat de werkplaats wordt schoongemaakt.
 6. Het werk wordt uitgevoerd met gecertificeerde accessoires voor raamprofielen. Profielen en accessoires zijn ISO gecertificeerd. Indien u dit wenst, dan kunt een kwaliteitscertificaat opvragen.
 7. Aanvaarding van het werk.