kozijnpro

Kozijnen en Deuren

 • EEN LICHT HUIS
  EEN LICHT HUIS als bij toverslag
 • MOOIE RAMEN
  MOOIE RAMEN voor een perfect huis
 • BESTE PRIJS
  BESTE PRIJS van heel Nederland

Over ons

Een modern huis wordt vandaag de dag niet meer alleen geassocieerd met unieke meubels en een interessant interieur maar ook met de nieuwste en modernste ramen en kozijnen. Ieder huis kan nu gastvrijheid uitstralen en een unieke sfeer uitademen.

Voor Aannemers Voor Aannemers
Speciale Prijzen
Spoedleveringen  Spoedleveringen
Binnen 3 weken
Korting Korting
Op grote aankopen
professional services

PROFESSIONELE SERVICE

Gratis, vrijblijvende en gedetailleerde offertes.

 • Tijdsplanning van het werk.
 • Opmeting.
 • Schoonmaak werkplaats.
 • Aanvaarding van het werk.

Bekijk alle diensten+

burglar-at-window by Roto

Beveiligingsbeslag

Roto beveiligingsbeslag op ramen is een van de betrouwbaarste manieren om uw huis tegen ongewenste indringers te beschermen zonder dat u traliewerk hoeft te gebruiken. Roto heeft verschillende veiligheidsdeuren en –ramen die zelfs direct op het alarmsysteem kunnen worden aangesloten.

Meer informatie

 
micro ventilation by Salamander

Wat is microventilatie?

Beslag voor microventilatie zorgt voor ventilatie zonder dat er sprake is van warmteverlies. Hoe gaat dit in zijn werk? De raamkruk is specifiek- er is nog een positie die opent bij een hoek van 45°. Hierdoor ontstaat een opening tussen de 10 en 13 millimeter bovenaan het raam en dit zorgt voor voldoende ventilatie van de ruimte.

Meer informatie

 
Streamline76eckig Salamander

Kunststof kozijnen - Salamander

Salamander profielen bieden een nieuwe kijk op de wereld. De kwaliteit is onovertroffen en heeft geen van de kenmerken van de profielen die door andere bedrijven worden vervaardigd. Salamander profielen zien er gedistingeerd uit en zij luiden een nieuw tijdperk in op het gebied van de fabricage van ramen en kozijnen.

Meer informatie

 
6-kasa thumb Hammer

Kunststof kozijnen - Hamer

Hammer Plast maakt gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen, technologieën en tools die bijdragen aan de hoge kwaliteit van de profielen. Hammer Plast profielen zijn de eerste ecologische profielen en worden vervaardigd in Europa met een calcium-zink stabilisator.

Meer informatie