Hoe kunnen wij u helpen?

Wat is de verwachte levensduur van de door jullie geïnstalleerde kozijnen?

Wij kopen alleen kozijnen in bij de beste merken (zoals Schueco en Gealan). Als u een voorkeur heeft voor een merk, kunt u dit aangeven in uw offerteaanvraag.

Hoe snel kunnen jullie kozijnen installeren?

Bij KozijnPro streven we ernaar jouw kozijnen zo snel mogelijk te installeren, afgestemd op jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Zijn jullie CO₂ neutraal?

KozijnPro zet zich actief in voor duurzaamheid en streeft ernaar om in 2030 volledig energieneutraal te zijn.

Welke kozijnen zijn het meest energiezuinig?

Ontdek onze energiezuinige kozijnopties en hun bijdrage aan lagere energiekosten, door direct een offerte aan te vragen. Onze experts helpen u hier graag mee.

Wat zijn de verschillen tussen houten, kunststof en aluminium kozijnen?
Kunststof kozijnen zijn aanzienlijk energie-efficiënter dan houten en alminium kozijnen. Ook zijn ze veel duurzamer dan houten kozijnen, waardoor je niet meer elk paar jaar de kozijnen hoeft te verven.
Wat voor garanties bieden jullie?

Wij bieden een decennium garantie op de profielen, kleurechtheid, kunststof gevelelementen en glas.  Op de deurpanelen, beslag voordeur, hang & sluitwerk, werkzaamheden van de ondernemer en horren bieden wij 2 jaar garantie.

Bieden jullie spoedservice aan voor kozijnreparaties?

Jazeker, neem contact met ons op voor de opties.

Kan ik een subsidie/banklening krijgen?

Of u een subsidie/banklening kunt krijgen hangt af aan uw specifieke omstandigheden. Maak gerust een afspraak om meer te weten te komen over uw mogelijkheden.

Wat maakt KozijnPro anders dan andere kozijnspecialisten?

KozijnPro onderscheidt zich door een combinatie van vakmanschap, klantgerichtheid en innovatie. Met toewijding aan kwaliteit leveren wij niet alleen duurzame en energiezuinige kozijnen, maar bieden we ook een unieke ervaring die aansluit op de specifieke behoeften van onze klanten. Onze focus op service, flexibiliteit en het gebruik van moderne technologieën zet KozijnPro op de voorgrond als een betrouwbare partner in kozijnoplossingen. Met een team van ervaren professionals streven we naar uitmuntendheid in zowel productaanbod als klantenservice.